UPGRADES

Modern comfort met behoud van klassieke looks

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN VRIJWEL ONBEPERKT!

Tegenwoordig zijn we als automobilist gewend aan (of verwend met) allerlei comfortzaken als goede verlichting, bekrachtigde remmen, stuurbekrachtiging, cruise control, airco, een goede geluidsinstallatie en ga zo maar door.

Maar ook problemen die vroeger veel optraden zoals oververhitting van motoren of ontstekingssystemen die “verliepen” kennen we in moderne auto’s niet meer.

Eén van de charmes van een klassieke auto is natuurlijk dat veel comfort nog ontbreekt, waardoor je het autorijden nog “puur” ervaart. 

En toch: hoe fijn zou het zijn als je op langere ritten wél gewoon cruise control zou hebben? Of de keuze zou hebben om bij warm weer gewoon de airco aan zou kunnen zetten en in alle rust met de ramen dicht te rijden zónder dat je aan je bekleding plakt?

Of als de ontsteking van je motor nooit meer onderhoud nodig heeft? Of het koelsysteem zó robuust is dat je ook op een hete dag in de file kunt staan zonder dat de motortemperatuur te ver oploopt?

Dat wil je dan waarschijnlijk wél uitgevoerd hebben zonder dat je de authenticiteit van je auto geweld aandoet.

Bij Classic Car Support hebben we daar oplossingen voor, en die hebben we ook al meermaals toegepast in klassieke auto’s. Uiteraard met respect voor de klassieke looks, en altijd vrijwel onzichtbaar ingebouwd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

MEER INFORMATIE?

Follow Us

Logo Compleet CCS

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by BMBsites

MEER INFORMATIE?