AANKOOPADVIES

Professionele hulp bij de aanschaf van een klassieke auto

WAAROM EEN AANKOOPADVIES VRAGEN?

De aanschaf van een klassieke auto is altijd spannend. Vaak weet je wel wat voor (of zelfs welke) auto je zoekt, maar hoe vind je er één waar je ook echt blij van wordt? Hoe scheid je het kaf van het koren? De Engelsen zeggen niet voor niets “Buy the Best You Can Afford”, maar welke auto is dat dan? 

Welke types moet je hebben? En welke juist niet? Waar zitten de zwakke punten, en hoe herken en beoordeel je die? Wat is een marktconforme prijs? Met welke extra kosten voor transport, invoer en technische ingrepen moet je eventueel rekening houden?

Vanuit mijn kennis van zowel de markt als de techniek van klassieke auto’s kan ik je helpen om de juiste keuze te maken.

We doen dat door de auto van jouw keuze aan een diepgaande keuring te onderwerpen. Dit gebeurt normaalgesproken bij de verkoper, en uiteraard is het belangrijk dat er een brug beschikbaar is zodat ik de auto echt van alle kanten kan bekijken. Van het testen van alle vitale functies, tot het bepalen van lakdiktes om de kwaliteit van de carrosserie te beoordelen tot een proefrit: we laten geen aspect onbeoordeeld. 

Zo’n keuring duurt dan ook al snel 1,5 tot 2 uur, en resulteert in een gedetailleerd advies ten aanzien van de aanschaf.

En als je nieuwe liefde nog in het buitenland staat kan ik hem ook voor je naar Nederland transporteren, hem hier voor je importeren en rijklaar maken, klaar voor een seizoen vol zorgeloze kilometers.

Technische Check

Samen lopen wij de auto na op alle essentiële punten. Hierbij maak ik je direct attent op de punten waarop je moet letten bij de aanschaf van een auto. Zo weet je exact in welke staat de auto verkeert, en kun je nare en dure verrassingen na aanschaf vermijden.

Prijsbepaling

Het bepalen van de waarde van een klassieke auto is een vak apart. Ik beschik over een methode waarmee de waarde van een auto objectief te bepalen is.
Hiermee weet je zeker dat de prijs die je eventueel voor een auto betaalt marktconform is.

Transport

Een klassieker kan niet altijd zomaar naar huis gereden worden. Soms heeft hij geen APK, of nog geen kenteken. Daarom bied ik tevens de mogelijkheid om de auto door mij persoonlijk naar uw huisadres te laten transporteren.

Import

Als je klassieker dan eenmaal in Nederland is, moet hij natuurlijk nog op Nederlands kenteken komen te staan. Ook het importeren van een auto kun je met een gerust hart aan mij overlaten.

MEER INFORMATIE?

Follow Us

Logo Compleet CCS

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by BMBsites