PRE-SEASON CHECK

Altijd een veilige en betrouwbare klassieker

WAAROM EEN PRE-SEASON CHECK?

Klassieke auto’s worden meestal niet intensief gebruikt. Dan zou je zeggen dat er ook niet veel aan kapot kan gaan. Echter de werkelijkheid is minder positief: voor je het weet heb je al 3 seizoenen niet naar de remmen gekeken. Of is je remvloeistof al 5 jaar oud. Of zijn de benzineslangen aan het uitdrogen, met alle risico op brand of stranden van dien. 

Hoe goed werkt het koelsysteem nog? Functioneert de ontsteking nog naar behoren? Staat de carburateur nog goed afgesteld (of staan de carburateurs nog synchroon)? Allemaal items die niet alleen je rijplezier beïnvloeden, maar ook het brandstofverbruik. En met de benzineprijzen van tegenwoordig is dat best belangrijk :-).

Bij de APK wordt alleen gekeken naar de meest essentiële veiligheidsitems, en dan nog door een keurmeester die meestal totaal niet “los” is op klassieke auto’s. Laat staan specifiek die van jou.

Wil je dus elk seizoen maximaal kunnen genieten van je klassieke auto, boek dan een technische check!

HOE GAAT DE PRE-SEASON CHECK IN ZIJN WERK?

Bij de Pre-Season Check lopen wij samen je klassieker na op alle vitale punten. We doen dit op basis van de inhoud van een grote beurt zoals de fabrikant die destijds voorschreef. Zo weten we zeker dat we niets missen.

Wat normaalgesproken een specialist achter gesloten deuren doet, doen we nu dus samen. Je ziet dus zelf exact in welke conditie je auto verkeert, en je leert direct ook alle essentiële componenten van je auto beter kennen. Zo kun je in het vervolg beter beoordelen waar een eventuele storing vandaan zou kunnen komen, en wat er zou moeten gebeuren om deze op te lossen.

Kun of wil je je klassieker niet over de weg naar ons toe brengen? Dan bieden we ook een haal- en brengservice aan. Je auto wordt dan door mij persoonlijk met een trailer opgehaald en weer netjes thuisgebracht.

MEER INFORMATIE?

Follow Us

Logo Compleet CCS

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by BMBsites