OVER CLASSIC CAR SUPPORT

Ik ben Gerben Batstra en met mijn bedrijf Classic Car Support wil ik jou helpen om zorgeloos te kunnen genieten van jouw klassieke auto.

Vanuit meer dan dertig jaar sleutelervaring aan klassieke auto’s van verschillende merken wil ik jou niet alleen een klassieke auto geven waarmee je met een gerust hart op pad kunt, maar ik wil je ook graag wegwijs maken in de techniek van je auto.

Even weg uit de dagelijkse routine en genieten van het feit dat techniek die al tientallen jaren oud is nog zó mooi kan functioneren.

WAAROM

Ik doe dit vanuit de overtuiging dat een klassieke auto net zo betrouwbaar kan zijn als een moderne auto. Het rijden met een klassieke auto zorgt bovendien voor een gevoel van vrijheid en ontspanning.

Als je meer kennis hebt van de techniek van je auto geeft dat ook vertrouwen. Als er onverhoopt iets onderweg gebeurt, weet je ook beter hoe je storingen eventueel zou kunnen oplossen.

Daarnaast word je er ook een betere chauffeur van. Immers, als je weet hoe iets werkt weet je ook beter hoe je ermee om moet gaan.

WAAROM

Ik doe dit vanuit de overtuiging dat een klassieke auto net zo betrouwbaar kan zijn als een moderne auto, maar dat het rijden met een klassieke zorgt voor een gevoel van vrijheid en ontspanning.

Kennis over de techniek van jouw auto maakt je niet alleen een betere chauffeur (als je weet hoe iets werkt weet je ook beter hoe je ermee om moet gaan), maar het geeft je ook het vertrouwen dat als er onverhoopt iets onderweg gebeurt, je ook beter weet hoe je storingen eventueel zou kunnen oplossen.

HOE

Ik doe dit door samen met jou de technische staat van je auto te checken. Hierdoor zie je alle essentiële componenten van je auto, ik leer je direct hoe ze werken, en bij afwijkingen lossen we ze samen op.
Zie het als het gezamenlijk uitvoeren van een grote beurt zoals die werd voorgeschreven toen jouw auto nog nieuw was!

WAAR

Ik beschik over een volledig geoutilleerde werkplaats in Oirschot. 

Follow Us

Logo Compleet CCS

Copyright 2018 © All rights Reserved. Design by BMBsites